Wellness pobyty se slevou: Levná dovolená vašich snů! | Články | Wellness Pobyty
verze pro tisk

Wellness pobyty se slevou: Levná dovolená vašich snů!

Stále více žen i mužů volí namísto klasické dovolené u moře raději několikadenní wellness pobyty v tuzemsku či na Slovensku. Jedná se o ideální kombinaci odpočinku a léčebných procedur, které dokáží pomoci k celkové regeneraci vašeho těla. Wellness pobyty dnes nabízejí nejen vyhlášená lázeňská střediska, dají se zajistit také v klasických hotelech a penzionech, které se orientují na wellness a svým hostům nabízejí mnoho druhů procedur, od klasických masáží, přes pobyty ve vířivkách, saunách či bazénu, až po netradiční wellness procedury, o nichž jste možná doposud neměli ponětí, avšak jsou velmi účinné a hlavně příjemné.

Wellness pobyty se slevou: Levná dovolená vašich snů!

Díky wellness procedurám můžete svému tělu během dovolené dopřát skvělou péči

Je pravdou, že wellness pobyty jsou vzhledem k programu a nabídce dražší nežli klasická dovolená. Jenže je to potřeba vnímat tak, že skutečně uděláte něco pro své zdraví. Zatímco z dovolené u moře se sice vracíte na první pohled odpočatí, o stavu vašeho organismu se to tak docela říci nedá. Jak známo, na dovolené člověk rád lenoší, sem tam zhřeší a dopřeje si něco, čemu se běžně přes rok vyhýbá. Paradoxně se tak můžete z dovolené vracet ve stavu, kdy je vaše tělo ještě více zhuntované nežli před odjezdem. A právě proto je dobré zvolit wellness pobyty, které jsou kombinací klasické dovolené s péčí o tělo.

Využívejte nabídek wellness pobytů se slevou, ušetříte tak spoustu peněz

Wellness pobyty se dnes dají pořídit za velmi výhodných podmínek. Tím, že neustále roste konkurence, mnohé hotely a střediska nabízejí wellness pobyty se slevou, kdy za několikadenní pobyt zaplatíte jen zlomek původní ceny. Dovolená v lázeňském hotelu či wellness penzionu vás tak už nevyjde o moc dráž nežli klasická dovolená. Budete se přitom cítit doslova jako v ráji. Zakusíte moderní wellness procedury, které zkrášlí vaši postavu a přispějí k celkové regeneraci organismu. Součástí wellness služeb často bývá také návštěva kosmetického salonu. Dekorativní kosmetika je pro ženy velmi důležitou součástí jejich image, na což hoteliéři samozřejmě myslí a z tohoto důvodu do svých služeb zahrnují právě nabídku kosmetických služeb.

Na wellness pobyt se můžete vypravit vlastním automobilem. Pakliže se však nechcete zbytečně stresovat za volantem, je tu pro vás osobní přeprava, která vás doveze, kam si jen budete přát. Díky tomu bude vaše dovolená ještě příjemnější a pohodlnější.

[Nahoru ↑]

Čtěte také...

Vydejte se na Jižní Moravu

Na Jižní Moravu se nemusíte vydávat pouze v létě, kdy vás láká možnost vykoupat se v pálavských vodách. Tato oblast je hojně navštěvovaná také na podzim, kdy začínají dozrávat vinné hrozny a vinaři začnou nabízet první víno.

Vánoční dárky s vůní chmelu

Vánoční dárky s vůní chmelu

Ti správní vánoční nadšenci už jistě odpočítávají dny chybějící do Štědrého dne a vánoční dárky mají minimálně vymyšlené. Drtivá většina však vůbec netuší, čím své nejbližší obdaruje a při představě, že už za pár dní by se měli vrhnout na nákupy, je


Wellness víkend Beskydy: Pronájem luxusních chat

Wellness víkend Beskydy: Pronájem luxusních chat

Přemýšlíte o tom, že byste spolu s přáteli vyrazili někam na dovolenou? A co takhle spojit několikadenní pobyt s wellness, a to dokonce na českých horách? Ideální podmínky k tomu najdete v Beskydech.

Tip na rekreační pobyt na Horské Kvildě

Tip na rekreační pobyt na Horské Kvildě

Plánujete dovolenou, na které byste zregenerovali a zároveň mohli sportovat? Pak pro vás máme tip v podobě ubytování na Horské Kvildě.