Wellness pobyt ve vyhlášených českých lázních | Články | Wellness Pobyty
verze pro tisk

Wellness pobyt ve vyhlášených českých lázních

Pro wellness pobyty je ideální si zvolit nějaké lázeňské město, kde se dají využívat léčivé prameny. Příkladem mohou být třeba termální lázně ve Velkých Losinách nebo Lázně Mšené.

Wellness pobyt ve vyhlášených českých lázních

Velké Losiny

Velké Losiny patří mezi nejvyhledávanější lázně na Moravě. Je zde čtyřhvězdičkový hotelový komplex, který pojme poměrně slušný počet hostů. Důvodem, proč navštívit tyto lázně a zvolit si je pro wellness pobyt, je zdejší přítomnost léčivých termálních pramenů, které mají velmi pozitivní účinky na nervovou soustavu a také na pohybový aparát člověka. Koupele ve vodě, která dosahuje teploty kolem 36 stupňů Celsia, jsou naprosto fantastické. Lidé, kteří zde prožijí svoji dovolenou, odjíždějí naprosto odpočatí a zregenerovaní.

Lázně Mšené

Mezi velmi dobré tipy na pobyty s wellness relaxací patří také Lázně Mšené . Tyto lázně se nacházejí jen kousek od hlavního města Prahy, jsou tak snadno dostupná pro velkou část našinců. Lázně jsou známy především díky léčebným procedurám, které pomáhají při onemocněních páteře a pohybového aparátu. Hosté si zde mohou vychutnávat mnoho wellness procedur, jakými jsou pobyty v sauně, solárium a další.

Dárkové poukazy na pobyty v lázních

Pobyty v Lázních Mšené či Velkých Losinách se dají pořídit i za velmi příznivé ceny. Zároveň pobyty můžete věnovat někomu ze svého okolí či rodinným příslušníkům, stačí si objednat speciální dárkové poukazy.

Pobyt v lázních má své kouzlo. Člověk si zde odpočine od běžného shonu a případně si zde může léčit svá onemocnění. Zároveň je mu k dispozici mnoho wellness procedur, zábavy a nechybí ani příjemné ubytování.

Foto:e-lazne.eu

[Nahoru ↑]

Čtěte také...

Vydejte se na Jižní Moravu

Na Jižní Moravu se nemusíte vydávat pouze v létě, kdy vás láká možnost vykoupat se v pálavských vodách. Tato oblast je hojně navštěvovaná také na podzim, kdy začínají dozrávat vinné hrozny a vinaři začnou nabízet první víno.

Vánoční dárky s vůní chmelu

Vánoční dárky s vůní chmelu

Ti správní vánoční nadšenci už jistě odpočítávají dny chybějící do Štědrého dne a vánoční dárky mají minimálně vymyšlené. Drtivá většina však vůbec netuší, čím své nejbližší obdaruje a při představě, že už za pár dní by se měli vrhnout na nákupy, je


Wellness víkend Beskydy: Pronájem luxusních chat

Wellness víkend Beskydy: Pronájem luxusních chat

Přemýšlíte o tom, že byste spolu s přáteli vyrazili někam na dovolenou? A co takhle spojit několikadenní pobyt s wellness, a to dokonce na českých horách? Ideální podmínky k tomu najdete v Beskydech.

Tip na rekreační pobyt na Horské Kvildě

Tip na rekreační pobyt na Horské Kvildě

Plánujete dovolenou, na které byste zregenerovali a zároveň mohli sportovat? Pak pro vás máme tip v podobě ubytování na Horské Kvildě.