Pobyty wellness i klasické zájezdy za lukrativní ceny | Články | Wellness Pobyty
verze pro tisk

Pobyty wellness i klasické zájezdy za lukrativní ceny

První polovina května je ideální dobou, kdy bychom si měli definitivně rozmyslet, kam pojedeme na dovolenou. Ať už jde o klasickou dovolenou, tedy polehávání na pláži u moře, nebo o wellness pobyt, kdy kromě odpočinku dopřejeme svému tělu také náležitou péči, je dobré si zájezd zajistit už nyní a nečekat na last minute.

Pobyty wellness i klasické zájezdy za lukrativní ceny

Je pravdou, že last minute zájezdy jsou obvykle cenově výhodnější nežli objednávání pobytů dva či tři měsíce před odletem na dovolenou, dnes se však dají pořídit pobyty se slevou již s předstihem. A to tehdy, využijeme-li hromadné slevy.

Srovnávač pobytů a zájezdů

Hromadné slevy na pobyty nabízí kupříkladu SlevovýSrovnávač. Jedná se o internetový srovnávač slev, které jsou v rámci českého internetu k dispozici. Srovnává a shromažďuje nabídky z většiny ( tedy více jak 250) slevových portálů, mezi nimiž samozřejmě nechybí ani ty nejznámější, jako jsou Slevomat či Zapakatel. Slevy jsou jak na zboží a služby, tak právě na pobyty v tuzemsku i zahraničí a nechybí zde ani klasické wellness pobyty, které jsou v posledních letech stále více v oblibě, a to zejména mezi ženami.

SlevovýSrovnávač dokáže velmi efektivně filtrovat jednotlivé nabídky z portálů typu Slevomat a Zapakatel dle různých kritérií, například dle měst. Pakliže například hledáte slevy v Praze či slevy v Brně, pak si jednoduše kliknete na dané město a zobrazí se vám všechny hromadné slevy, které jsou pro dané město vhodné. SlevovýSrovnávač nabízí denně až 3.000 slev, a to z celkem 40 českých měst.

Hromadné slevy na pobyty jsou IN

Slevy na výhodné pobyty jsou opravdu lákavé. Wellness pobyty i klasické zájezdy mohou díky hromadným slevám vyjít jednu osobu až o několik tisíc korun levněji, tedy o několik desítek procent. A to se už zcela jistě vyplatí. Není tak třeba čekat na nabídky last minute od cestovních kanceláří, na portále www.SlevovySrovnavac.cz si nyní vyberete zajímavý pobyt, který se uskuteční třeba až v srpnu. Využít lze také facebook - Facebook SlevovySrovnavac .

[Nahoru ↑]

Čtěte také...

Vydejte se na Jižní Moravu

Na Jižní Moravu se nemusíte vydávat pouze v létě, kdy vás láká možnost vykoupat se v pálavských vodách. Tato oblast je hojně navštěvovaná také na podzim, kdy začínají dozrávat vinné hrozny a vinaři začnou nabízet první víno.

Vánoční dárky s vůní chmelu

Vánoční dárky s vůní chmelu

Ti správní vánoční nadšenci už jistě odpočítávají dny chybějící do Štědrého dne a vánoční dárky mají minimálně vymyšlené. Drtivá většina však vůbec netuší, čím své nejbližší obdaruje a při představě, že už za pár dní by se měli vrhnout na nákupy, je


Wellness víkend Beskydy: Pronájem luxusních chat

Wellness víkend Beskydy: Pronájem luxusních chat

Přemýšlíte o tom, že byste spolu s přáteli vyrazili někam na dovolenou? A co takhle spojit několikadenní pobyt s wellness, a to dokonce na českých horách? Ideální podmínky k tomu najdete v Beskydech.

Tip na rekreační pobyt na Horské Kvildě

Tip na rekreační pobyt na Horské Kvildě

Plánujete dovolenou, na které byste zregenerovali a zároveň mohli sportovat? Pak pro vás máme tip v podobě ubytování na Horské Kvildě.