Nemáte čas na dlouhou dovolenou? Zajistěte si alespoň prodloužený víkend na horách | Články | Wellness Pobyty
verze pro tisk

Nemáte čas na dlouhou dovolenou? Zajistěte si alespoň prodloužený víkend na horách

Každý z nás si potřebuje čas od času oddechnout od pracovního shonu a starostí. Lidé, kteří pracují neustále a dlouhodobě bez dovolené, jsou více náchylní na nemoci, bývají také často více utrápení a v neposlední řadě jdou dolů i jejich pracovní výkony. Dovolená je někdy zkrátka zapotřebí. Každý člověk by měl alespoň na několik dní v roce vypustit a dopřát si volno. Dovolená přitom nemusí být nijak dlouhá, stačí i malá dovolená na prodloužený víkend.

Nemáte čas na dlouhou dovolenou? Zajistěte si alespoň prodloužený víkend na horách

Dovolená na prodloužený víkend může být spojena i s wellness

Dovolená na prodloužený víkend je mezi Čechy stále oblíbenější. Stačí si v práci vzít volno jen na pár dní, spojit to s víkendem a můžete načerpat tolik potřebnou novou sílu do všedních pracovních dní. Dovolená na prodloužený víkend může být spojena s romantikou, kdy vezmete svoji drahou polovičku a odjedete na pár dnů někam na hory do příjemného hotelu, kde vás budou hýčkat, dopřejete si masáže a relaxační procedury a zpět se vrátíte jako znovuzrození.

Romantický víkend pro zamilované

Romantický víkend pro dva je ideální pro zamilované páry, ale i pro manžele, kteří si chtějí užít trochu zábavy a chtějí zkusit něco netradičního, co nezažívají každý den. Romantické pobyty v hotelu o prodloužených víkendech mají obvykle velmi bohatý program, jehož součástí jsou nejen večeře při svíčkách, ale také například koupele ve vířivce, pobyty v sauně, masáže a další příjemné zážitky, které si běžně nedopřáváte. Nechybí samozřejmě ani skvělé jídlo a pití v podobě šampaňského.

Dovolená na prodloužený víkend je uzpůsobena tomu, že lidé nemají čas na týdenní či dokonce čtrnáctidenní odpočinek, neboť jim to neumožňuje jejich pracovní vytížení nebo také nedostatek finančních prostředků. Na prodloužené víkendy jsou ideální tuzemské hory, doporučit v tomto směru lze zejména Šumavu, třeba oblast Srní, kde je nádherná krajina a možnost výtečného ubytování v kvalitním hotelu.

[Nahoru ↑]

Čtěte také...

Vydejte se na Jižní Moravu

Na Jižní Moravu se nemusíte vydávat pouze v létě, kdy vás láká možnost vykoupat se v pálavských vodách. Tato oblast je hojně navštěvovaná také na podzim, kdy začínají dozrávat vinné hrozny a vinaři začnou nabízet první víno.

Vánoční dárky s vůní chmelu

Vánoční dárky s vůní chmelu

Ti správní vánoční nadšenci už jistě odpočítávají dny chybějící do Štědrého dne a vánoční dárky mají minimálně vymyšlené. Drtivá většina však vůbec netuší, čím své nejbližší obdaruje a při představě, že už za pár dní by se měli vrhnout na nákupy, je


Wellness víkend Beskydy: Pronájem luxusních chat

Wellness víkend Beskydy: Pronájem luxusních chat

Přemýšlíte o tom, že byste spolu s přáteli vyrazili někam na dovolenou? A co takhle spojit několikadenní pobyt s wellness, a to dokonce na českých horách? Ideální podmínky k tomu najdete v Beskydech.

Tip na rekreační pobyt na Horské Kvildě

Tip na rekreační pobyt na Horské Kvildě

Plánujete dovolenou, na které byste zregenerovali a zároveň mohli sportovat? Pak pro vás máme tip v podobě ubytování na Horské Kvildě.