Cestujete za wellness do ciziny? Zařiďte si před odjezdem cestovní pojištění online | Články | Wellness Pobyty
verze pro tisk

Cestujete za wellness do ciziny? Zařiďte si před odjezdem cestovní pojištění online

Nabídka wellness pobytů se už drahnou dobu nevztahuje pouze na tuzemské hotely a penziony. Velmi lákavé jsou i nabídky z ciziny. Příjemné procedury, které prospějí vašemu zdraví, spojíte s poznáváním nových míst. Na co ale nesmíte zapomenout před tím, než se vydáte do ciziny, je sjednání cestovního pojištění. Nyní si jej zařídíte snadno a rychle online.

Cestujete za wellness do ciziny? Zařiďte si před odjezdem cestovní pojištění online

Cestovní pojištění do zahraničí má smyl. A to nejen v okamžiku, kdy jedete za sportem či turistikou. Vyplatí se i ve chvílích, kdy cestujete právě třeba za wellness pobytem. Nikdy totiž nevíte, co se vám v zahraničí přihodí. Snadno můžete přijít k úrazu i při krátké vycházce, případně vás nemile překvapí náhlá nemoc, která si vyžádá odborné lékařské vyšetření, nasazení medikamentů či dokonce převoz zpět do České republiky.

Náklady na léčbu a pobyt v nemocnici bez pojištění vás vyjdou hodně draho

Pokud v daných situacích nemáte cestovní pojištění, nastává problém. Za léčebné výlohy totiž v některých zemích zaplatíte až desítky tisíc korun, nemluvě pak o případném převozu zpět domů. Právě tyto situace kryje pojištění. Jeho sjednání vás přitom vyjde doslova na pár korun.

Jako příklad lze uvést portál Porovnej24.cz, který nabízí pro cestovní pojištění srovnání a také samotné vyřízení. Pojistné začíná už od pouhých 9 Kč za den v rámci zemí Evropské unie. Pokud hledáte cestovní pojištění mimo EU, vyjde o něco dráž, zato se však vyplatí ještě mnohem více, neboť případné náklady na léčbu, hospitalizaci v nemocnici a převozy domů se pohybují v daleko vyšších částkách.

Cestovní pojištění online je nejvýhodnější

Platí tedy základní pravidlo. Je jedno, zda do ciziny jedete sportovat, rekreovat se či pobývat do wellness hotelu. Před opuštěním České republiky si vždy zařiďte cestovní pojištění. Pokud si jej sjednáte online, vyjde vás levněji nežli na pobočkách pojišťoven. Jednak samotné pojišťovny tuto variantu cenově zvýhodňují, jednak máte možnost vybírat si z většího počtu nabídek.

Foto: pixabay.com

-don-

[Nahoru ↑]

Čtěte také...

Vydejte se na Jižní Moravu

Na Jižní Moravu se nemusíte vydávat pouze v létě, kdy vás láká možnost vykoupat se v pálavských vodách. Tato oblast je hojně navštěvovaná také na podzim, kdy začínají dozrávat vinné hrozny a vinaři začnou nabízet první víno.

Vánoční dárky s vůní chmelu

Vánoční dárky s vůní chmelu

Ti správní vánoční nadšenci už jistě odpočítávají dny chybějící do Štědrého dne a vánoční dárky mají minimálně vymyšlené. Drtivá většina však vůbec netuší, čím své nejbližší obdaruje a při představě, že už za pár dní by se měli vrhnout na nákupy, je


Wellness víkend Beskydy: Pronájem luxusních chat

Wellness víkend Beskydy: Pronájem luxusních chat

Přemýšlíte o tom, že byste spolu s přáteli vyrazili někam na dovolenou? A co takhle spojit několikadenní pobyt s wellness, a to dokonce na českých horách? Ideální podmínky k tomu najdete v Beskydech.

Tip na rekreační pobyt na Horské Kvildě

Tip na rekreační pobyt na Horské Kvildě

Plánujete dovolenou, na které byste zregenerovali a zároveň mohli sportovat? Pak pro vás máme tip v podobě ubytování na Horské Kvildě.