Welness pobyt je ideálním dárkem | Články | Wellness Pobyty
verze pro tisk

Welness pobyt je ideálním dárkem

Hledáte skvělý dárek k blížícímu se Valentýnu? Valentýn jako svátek zamilovaných je známý zejména v západní Evropě a Spojených státech amerických. Rok od roku jej však stále více dvojic slaví i u nás.

Je sice pravda, že našich oficiálním svátkem zamilovaných je první máj, ale Valentýn má také své kouzlo. A proč vlastně neoslavit svou lásku dvakrát do roka? S oslavami svátku zamilovaných se pojí nejen pozvání na dobrou večeři, kytice pro partnerku, ale také dárky.

Bez speciálních dárků pro ženy se žádný Valentýn neobejde. Zakoupit můžete maličkost, jako je bonboniéra, nebo velký dárek, jako jsou šperky. Můžete být také originální a vybrat například jeden z netradičních zážitků.

Stačí si vybrat

Opravdu široký výběr zážitků nabízí společnost Allegria. Své ženě můžete darovat skvělou masáž lávovými kameny, thajskou masáž, medovou masáž, atd. V nabídce najdete také adrenalinové zážitky, gurmánské zážitky a další. Kompletní nabídku s podrobnějšími informacemi naleznete na internetové adrese www.firmanazazitky.cz/darky-pro-zeny/.

Velmi oblíbeným dárkem jsou v současnosti wellness pobyty pro dva. O takovém víkendu v příjemném prostředí si oba báječně odpočinete a načerpáte novou energii. Welness pobyt jako dárek se hodí také při oslavách výročí. Vybrat si můžete z mnoha originálních lokalit. Každá žena miluje wellness procedury. S tímto dárkem tak nemůžete šlápnout vedle!

Skvělý dárek pro muže

O Valentýnu jsou však důležité také dárky pro muže. Chcete udělat svému partnerovi radost? Jestliže je aktivní sportovec milující adrenalin, rozhodně se nespletete, když vyberte jeden z nabídky adrenalinových zážitků, které také naleznete na internetové stránce společnosti Allegria.

Mezi nejoblíbenější zážitky v této sekci patří tandemový seskok padákem, bungee jumping, jízda ve Ferrari nebo jízda Hummerem. Pokud si nebudete jistá, který zážitek by vašemu muži udělal největší radost, můžete mu darovat poukaz na určitou hodnotu zážitku a konkrétní zážitek si už váš partner vybere sám.

Komerční sdělení

-pok-

[Nahoru ↑]

Čtěte také...

Vydejte se na Jižní Moravu

Na Jižní Moravu se nemusíte vydávat pouze v létě, kdy vás láká možnost vykoupat se v pálavských vodách. Tato oblast je hojně navštěvovaná také na podzim, kdy začínají dozrávat vinné hrozny a vinaři začnou nabízet první víno.

Vánoční dárky s vůní chmelu

Vánoční dárky s vůní chmelu

Ti správní vánoční nadšenci už jistě odpočítávají dny chybějící do Štědrého dne a vánoční dárky mají minimálně vymyšlené. Drtivá většina však vůbec netuší, čím své nejbližší obdaruje a při představě, že už za pár dní by se měli vrhnout na nákupy, je


Wellness víkend Beskydy: Pronájem luxusních chat

Wellness víkend Beskydy: Pronájem luxusních chat

Přemýšlíte o tom, že byste spolu s přáteli vyrazili někam na dovolenou? A co takhle spojit několikadenní pobyt s wellness, a to dokonce na českých horách? Ideální podmínky k tomu najdete v Beskydech.

Tip na rekreační pobyt na Horské Kvildě

Tip na rekreační pobyt na Horské Kvildě

Plánujete dovolenou, na které byste zregenerovali a zároveň mohli sportovat? Pak pro vás máme tip v podobě ubytování na Horské Kvildě.