Wellness víkend v hotelu Bajkal | Články | Wellness Pobyty
verze pro tisk

Wellness víkend v hotelu Bajkal

Každý, kdo pečuje o svoje tělo a chce být i ve stáří zdráv a fit, by měl alespoň jednou za čas vyjet mimo domov a užít si pořádný wellness víkend. Během pár dnů si bude moci vychutnat léčebné procedury, které budou mít pozitivní vliv na celkové zdraví.

Wellness víkend v hotelu Bajkal

Wellness víkend ve Františkových Lázních

Wellness víkend se dá prožít například v útulném lázeňském hotelu Bajkal. Ten se nachází v samotné památkové zóně Františkových Lázní na západě Čech. Hotel prošel před necelými deseti lety kompletní rekonstrukcí a nyní poskytuje velmi kvalitní ubytování s možností mnoha wellness procedur.

Jaké wellness procedury hotel Bajkal nabízí

Wellness víkend v hotelu Bajkal je určen pro všechny věkové kategorie. Mohou jej využít jak mladí lidé, tak i senioři. Hotel je vhodný i pro dlouhodobější wellness pobyty. V rámci svých služeb nabízí hotel Bajkal pro wellness víkend mimo jiné vodní masáž, rašelinové zábaly, perličkovou koupel, klasickou masáž, plynové injekce, laserová terapie či netradiční koupel s australskou solí. K dispozici je zkušený lékařský a rehabilitační personál.

Příjemná lokalita a útulné prostředí hotelu

Wellness víkend je ideální pro načerpání nových sil a doplnění energie. Hotel Bajkal je díky své poloze rovněž výborným místem pro konání krásných procházek a výletů po okolí Františkových Lázní. Součástí hotelu je celkem 104 lůžek, uvnitř objektu se nachází i moderní restaurace.

Foto: bajkal.cz

[Nahoru ↑]

Čtěte také...

Vydejte se na Jižní Moravu

Na Jižní Moravu se nemusíte vydávat pouze v létě, kdy vás láká možnost vykoupat se v pálavských vodách. Tato oblast je hojně navštěvovaná také na podzim, kdy začínají dozrávat vinné hrozny a vinaři začnou nabízet první víno.

Vánoční dárky s vůní chmelu

Vánoční dárky s vůní chmelu

Ti správní vánoční nadšenci už jistě odpočítávají dny chybějící do Štědrého dne a vánoční dárky mají minimálně vymyšlené. Drtivá většina však vůbec netuší, čím své nejbližší obdaruje a při představě, že už za pár dní by se měli vrhnout na nákupy, je


Wellness víkend Beskydy: Pronájem luxusních chat

Wellness víkend Beskydy: Pronájem luxusních chat

Přemýšlíte o tom, že byste spolu s přáteli vyrazili někam na dovolenou? A co takhle spojit několikadenní pobyt s wellness, a to dokonce na českých horách? Ideální podmínky k tomu najdete v Beskydech.

Tip na rekreační pobyt na Horské Kvildě

Tip na rekreační pobyt na Horské Kvildě

Plánujete dovolenou, na které byste zregenerovali a zároveň mohli sportovat? Pak pro vás máme tip v podobě ubytování na Horské Kvildě.