Wellness pobyty v zahraničí: relaxace u moře | Články | Wellness Pobyty
verze pro tisk

Wellness pobyty v zahraničí: relaxace u moře

Potřebujete pořádný odpočinek alespoň na jeden týden a zároveň si chcete užít pořádnou dovolenou? Pak vyraze do zahraničí. Ideální příležitostí pro odpočinek a relaxaci jsou wellness pobyty u moře, které nabízí cestovní kancelář Akvila Travel.

Wellness pobyty v zahraničí: relaxace u moře

Wellness dovolená v zahraničí má jedinečné kouzlo. Během ní totiž zažijete nejen mnoho zajímavých zážitků, na něž budete vzpomínat celý život, ale zároveň dopřejete svému tělu a mysli potřebný odpočinek a načerpáte nové síly do všedních dnů.

Pobyty s wellness aktivitami

Cestovní kancelář Akvila Travel nabízí klasické pobyty u moře i zájezdy, které jsou spojeny s wellness procedurami nejrůznějšího druhu. Zajímavé wellness aktivity poskytuje třeba dovolená Řecko na ostrově Rhodos. Místní letoviska jsou velmi kvalitně zařízena, kromě kvalitního ubytování ve špičkově zařízených hotelech zde máte vždy k dispozici také komfortní služby, které jsou součástí hotelové nabídky. Z hlediska wellness služeb lze využít kupříkladu Hotel Ocean Blue, která nabízí speciální wellness program, v němž nechybí tradiční i méně tradiční druhy masáží, možnost využití bazénu a sauny, dámy pak jistě využijí také zdejší kosmetické služby.

Pro wellness pobyty je letos vhodná také dovolená Bulharsko. Hotely v Bulharsku podobně jako v Řecku reagují na zvyšující se poptávku po wellness pobytech, tudíž do své nabídky zahrnují právě i speciální wellness programy.

Last minute Řecko a Bulharsko

S cestovní kanceláří Akvila Travel bude vaše dovolená okořeněna wellness procedurami, jež dopřejí vašemu tělu odpočinek a potřebnou relaxaci. Z dovolené se tak vrátíte odpočati a plni nových sil. Akvila Travel kromě běžné nabídky poskytuje také last minute - vyberte si last minute Řecko či last minute Bulharsko a vyrazte na dovolenou za minimum finančních prostředků.

Foto: akvila.cz

[Nahoru ↑]

Čtěte také...

Vydejte se na Jižní Moravu

Na Jižní Moravu se nemusíte vydávat pouze v létě, kdy vás láká možnost vykoupat se v pálavských vodách. Tato oblast je hojně navštěvovaná také na podzim, kdy začínají dozrávat vinné hrozny a vinaři začnou nabízet první víno.

Vánoční dárky s vůní chmelu

Vánoční dárky s vůní chmelu

Ti správní vánoční nadšenci už jistě odpočítávají dny chybějící do Štědrého dne a vánoční dárky mají minimálně vymyšlené. Drtivá většina však vůbec netuší, čím své nejbližší obdaruje a při představě, že už za pár dní by se měli vrhnout na nákupy, je


Wellness víkend Beskydy: Pronájem luxusních chat

Wellness víkend Beskydy: Pronájem luxusních chat

Přemýšlíte o tom, že byste spolu s přáteli vyrazili někam na dovolenou? A co takhle spojit několikadenní pobyt s wellness, a to dokonce na českých horách? Ideální podmínky k tomu najdete v Beskydech.

Tip na rekreační pobyt na Horské Kvildě

Tip na rekreační pobyt na Horské Kvildě

Plánujete dovolenou, na které byste zregenerovali a zároveň mohli sportovat? Pak pro vás máme tip v podobě ubytování na Horské Kvildě.