Slevy (nejen) na wellness pobyty | Články | Wellness Pobyty
verze pro tisk

Slevy (nejen) na wellness pobyty

Češi si už zvykli využívat slevové portály. V jejich nabídce nacházejí stále více slev, které se orientují na stále větší množství produktů a služeb. Zatímco v počátcích slevových serverů jsme si mohli pořizovat slevové vouchery především na různé drobné předměty, slevy na zboží či jídla v restauracích, dnes se už běžně objevují také nabídky na zájezdy, pobyty a wellness relaxace se slevou.

Slevy (nejen) na wellness pobyty

Slevy na pobyty

Slevy na dovolenou a pobyty v tuzemsku i zahraničí jsou skutečně mimořádně lákavé. Víkendový wellness pobyt v horském hotelu může normálně vyjít třeba i na pět tisíc korun pro jednoho zákazníka. Díky slevovým akcí však za stejnou cenu mohou na pobyt odjet dvě osoby. Slevy na pobyty jsou často v řádech desítek procent. Hotely, penziony a wellness centra se tímto způsobem snaží co nejvíce naplnit svoje ubytovací kapacity.

Srovnávač slev, který mapuje slevy na dovolenou

Slevy na pobyty a zájezdy poskytují už prakticky všechny slevové portály, nejenom Slevomat či Zapakatel. O tom, jaké jsou aktuální slevy na dovolenou, zboží či služby, informuje přehledně slevový agregátor TopSleva.cz. Tento portál nabízí možnost jednoduchého a rychlé filtrování nabídek na zájezdy a pobyty podle lokality, druhu ubytování či typu dovolené, který hledáte. Každý den se zde objevují aktuální nabídky od mnoha společností a cestovních kanceláří, které se orientují na oblast turistiky.

Díky slevovému srovnávači TopSleva.cz máte vždy a za každých okolností přehled o tom, jaké slevy na dovolenou a tuzemské či zahraniční pobyty lze aktuálně sehnat. Na zájezd tak můžete odjet už za pár dnů, aniž byste museli za pobyt platit příliš vysokou sumu. Díky srovnávači TopSleva.cz je dnes dovolená dostupná prakticky pro každého. Najdete zde aktuální slevy na pobyty na českých horách i například na zájezdy do exotických krajin.

[Nahoru ↑]

Čtěte také...

Vydejte se na Jižní Moravu

Na Jižní Moravu se nemusíte vydávat pouze v létě, kdy vás láká možnost vykoupat se v pálavských vodách. Tato oblast je hojně navštěvovaná také na podzim, kdy začínají dozrávat vinné hrozny a vinaři začnou nabízet první víno.

Vánoční dárky s vůní chmelu

Vánoční dárky s vůní chmelu

Ti správní vánoční nadšenci už jistě odpočítávají dny chybějící do Štědrého dne a vánoční dárky mají minimálně vymyšlené. Drtivá většina však vůbec netuší, čím své nejbližší obdaruje a při představě, že už za pár dní by se měli vrhnout na nákupy, je


Wellness víkend Beskydy: Pronájem luxusních chat

Wellness víkend Beskydy: Pronájem luxusních chat

Přemýšlíte o tom, že byste spolu s přáteli vyrazili někam na dovolenou? A co takhle spojit několikadenní pobyt s wellness, a to dokonce na českých horách? Ideální podmínky k tomu najdete v Beskydech.

Tip na rekreační pobyt na Horské Kvildě

Tip na rekreační pobyt na Horské Kvildě

Plánujete dovolenou, na které byste zregenerovali a zároveň mohli sportovat? Pak pro vás máme tip v podobě ubytování na Horské Kvildě.