Romantické víkendové pobyty pro dva | Články | Wellness Pobyty
verze pro tisk

Romantické víkendové pobyty pro dva

Ačkoliv už možná máte vyčerpanou dovolenou a nikam se již během letošního roku nechystáte, určitě není na škodu se porozhlédnout, zda by se nenašla nějaká nabídka na hezký víkendový pobyt pro dva v tuzemsku, kam byste mohli vyrazit se svojí drahou polovičkou. Víkendy pro dva dnes nabízí poměrně velké množství hotelů a penzionů po celé České republice.

Romantické víkendové pobyty pro dva

Víkendový pobyt pro dva se slevou

Pobyt pro dva v romantickém hotelu se dá v klidu zajistit tak, abyste nemuseli čerpat dovolenou. Namísto toho, abyste víkend trávili doma a nudili, můžete prožít báječný romantický víkend pro dva v některém z luxusních ubytovacích zařízení. A takovýto víkendový pobyt pro dva nemusí být ani nijak zvlášť drahý. Využít se totiž dají hromadné slevy, které na tento druh pobytů poskytuje internetový portál Slevotéka.cz.

Co vás při víkendovém pobytu pro dva čeká

Slevotéka.cz přináší denně zajímavé nabídky na romantický víkend pro dva. Součástí tohoto víkendu jsou vždy 2 noci v pěkném apartmánu, samozřejmě nechybí ani snídaně do postele či večeře, k tomu navíc můžete využívat i různé další služby v ceně, a to včetně různých wellness procedur. Pobyty pro dva jsou stále oblíbenější, což dokazuje i vzrůstající nabídka. Zatímco před několika málo lety bylo zajištění romantického víkendu pro dva čímsi výjimečným, dnes se i díky slevovým akcím na webu Slevotéka.cz s těmito akcemi doslova roztrhl pytel, což je jen dobře.

Romantický víkend pro dva si můžete zajistit na jakékoliv období. Díky hromadné slevě navíc budete mít tento pobyt o poznání levnější, než kdybyste si jej zařizovali na vlastní pěst.

[Nahoru ↑]

Čtěte také...

Vydejte se na Jižní Moravu

Na Jižní Moravu se nemusíte vydávat pouze v létě, kdy vás láká možnost vykoupat se v pálavských vodách. Tato oblast je hojně navštěvovaná také na podzim, kdy začínají dozrávat vinné hrozny a vinaři začnou nabízet první víno.

Vánoční dárky s vůní chmelu

Vánoční dárky s vůní chmelu

Ti správní vánoční nadšenci už jistě odpočítávají dny chybějící do Štědrého dne a vánoční dárky mají minimálně vymyšlené. Drtivá většina však vůbec netuší, čím své nejbližší obdaruje a při představě, že už za pár dní by se měli vrhnout na nákupy, je


Wellness víkend Beskydy: Pronájem luxusních chat

Wellness víkend Beskydy: Pronájem luxusních chat

Přemýšlíte o tom, že byste spolu s přáteli vyrazili někam na dovolenou? A co takhle spojit několikadenní pobyt s wellness, a to dokonce na českých horách? Ideální podmínky k tomu najdete v Beskydech.

Tip na rekreační pobyt na Horské Kvildě

Tip na rekreační pobyt na Horské Kvildě

Plánujete dovolenou, na které byste zregenerovali a zároveň mohli sportovat? Pak pro vás máme tip v podobě ubytování na Horské Kvildě.