Hromadné slevy na wellness pobyty a zájezdy | Články | Wellness Pobyty
verze pro tisk

Hromadné slevy na wellness pobyty a zájezdy

Wellness pobyty nepatří z cenového hlediska zrovna mezi nejlevnější. Oproti klasickému pobytu, do jehož ceny se počítá apartmán či pokoj a případně také strava, si zde klienti platí také za samotné procedury. Je tak poměrně složité najít pobyty zaměřené na wellness a zdraví, které by byly levné a dostupné pro člověka, který vydělává průměrný plat.

Hromadné slevy na wellness pobyty a zájezdy

I wellness pobyt se dá pořídit levně

Naštěstí se v poslední době vyskytují na internetu servery, které nabízejí hromadné slevy na pobyty. A občas se na nich dají najít také právě wellness pobyty. Jedná se většinou o tuzemské hotely a penziony, které jsou zaměřeny právě na wellness turistiku, dají se však pořídit i zahraniční pobyty. Výhodou těchto hromadných slev na pobyty je fakt, že zákazník zaplatí až o desítky procent nižší cenu, než je běžné. Týdenní wellness pobyty, které obvykle stojí od pěti tisíc korun výše, se tak dají zakoupit třeba i za polovinu původní ceny. A tím pádem se stávají dostupnějšími i pro lidi, kteří nemají tak vysoké příjmy.

Srovnávač slev na pobyty

Příkladem serverů, které poskytují hromadné slevy, jsou Slevomat či Hyperslevy. Abychom nemuseli listovat jednotlivými servery zvlášť, je výhodnější si prohlédnout nabídku slevového portálu SlevyDnes.cz, který shromažďuje všechny slevy na internetu. Celkem jsou zde aktuální nabídky z více než 250 slevových serverů a až 3.000 slev denně ze 40 českých měst. Slováci pak mohou využít podobný portál - ZlavyDnes, který je obdobou české verze. Český portál má v současné době návštěvnost již přes 50.000 uživatelů, což jej řadí na první místo mezi srovnávači slev. Jednou z nejoblíbenějších kategorií jsou zde právě pobyty a slevy na dovolené, mezi něž patří i wellness pobyty.

Pakliže se tedy v nejbližší době chystáte na nějaké wellness pobyty, pak rozhodně stojí za to si projít nabídky hromadných slev, díky nimž vás tento oddechový a relaxační pobyt může vyjít daleko levněji.

[Nahoru ↑]

Čtěte také...

Vydejte se na Jižní Moravu

Na Jižní Moravu se nemusíte vydávat pouze v létě, kdy vás láká možnost vykoupat se v pálavských vodách. Tato oblast je hojně navštěvovaná také na podzim, kdy začínají dozrávat vinné hrozny a vinaři začnou nabízet první víno.

Vánoční dárky s vůní chmelu

Vánoční dárky s vůní chmelu

Ti správní vánoční nadšenci už jistě odpočítávají dny chybějící do Štědrého dne a vánoční dárky mají minimálně vymyšlené. Drtivá většina však vůbec netuší, čím své nejbližší obdaruje a při představě, že už za pár dní by se měli vrhnout na nákupy, je


Wellness víkend Beskydy: Pronájem luxusních chat

Wellness víkend Beskydy: Pronájem luxusních chat

Přemýšlíte o tom, že byste spolu s přáteli vyrazili někam na dovolenou? A co takhle spojit několikadenní pobyt s wellness, a to dokonce na českých horách? Ideální podmínky k tomu najdete v Beskydech.

Tip na rekreační pobyt na Horské Kvildě

Tip na rekreační pobyt na Horské Kvildě

Plánujete dovolenou, na které byste zregenerovali a zároveň mohli sportovat? Pak pro vás máme tip v podobě ubytování na Horské Kvildě.