Hromadné nakupování a wellness pobyty | Články | Wellness Pobyty
verze pro tisk

Hromadné nakupování a wellness pobyty

Mnoho hotelů v České republice i zahraničí se v poslední době začíná orientovat na klientelu, která nehledá jen příjemné ubytování, ale chce mít pobyt spojen s wellness procedurami a relaxací. Takzvané wellness hotely jsou trendem zhruba v posledních pěti letech. Lidé, kteří hledají wellness pobyty za nízké ceny, mohou využít kupříkladu hromadné slevy na internetu.

Hromadné nakupování a wellness pobyty

Wellness pobyty jsou hitem v hromadných slevách

Hromadné nakupování je, podobně jako wellness pobyty, velkým fenoménem posledních let. Je proto logické, že se ve slevách stále více vyskytují právě nabídky na wellness pobyty, během nichž si klienti mohou dopřát klasické i netradiční masáže, vířivky a koupele a mnoho dalších procedur, které regenerují tělo i mysl.

Slevy do klasických i wellness hotelů

Kromě slevy na wellness pobyty samozřejmě portály, jakým je například slevomat, nabízejí i klasické slevy cestování. Zájemci se tak mohou vypravit do zajímavých destinací levně, aniž by museli počítat s nižším komfortem a službami. Hoteliéři si tak zajišťují plné využití kapacit svých objektů a získávají nové, spokojené zákazníky. Pro ně je naopak hromadné nakupování wellness pobytů a zájezdů skvělou příležitostí, jak něco nového zažít, a to za minimální peníze.

[Nahoru ↑]

Čtěte také...

Vydejte se na Jižní Moravu

Na Jižní Moravu se nemusíte vydávat pouze v létě, kdy vás láká možnost vykoupat se v pálavských vodách. Tato oblast je hojně navštěvovaná také na podzim, kdy začínají dozrávat vinné hrozny a vinaři začnou nabízet první víno.

Vánoční dárky s vůní chmelu

Vánoční dárky s vůní chmelu

Ti správní vánoční nadšenci už jistě odpočítávají dny chybějící do Štědrého dne a vánoční dárky mají minimálně vymyšlené. Drtivá většina však vůbec netuší, čím své nejbližší obdaruje a při představě, že už za pár dní by se měli vrhnout na nákupy, je


Wellness víkend Beskydy: Pronájem luxusních chat

Wellness víkend Beskydy: Pronájem luxusních chat

Přemýšlíte o tom, že byste spolu s přáteli vyrazili někam na dovolenou? A co takhle spojit několikadenní pobyt s wellness, a to dokonce na českých horách? Ideální podmínky k tomu najdete v Beskydech.

Tip na rekreační pobyt na Horské Kvildě

Tip na rekreační pobyt na Horské Kvildě

Plánujete dovolenou, na které byste zregenerovali a zároveň mohli sportovat? Pak pro vás máme tip v podobě ubytování na Horské Kvildě.