Adrenalinové dárky pro muže mohou být skvělou formou relaxace | Články | Wellness Pobyty
verze pro tisk

Adrenalinové dárky pro muže mohou být skvělou formou relaxace

Už Vás také nebaví dostávat nudné dárky, které mají nejčastěji podobu lahve nějakého alkoholu, květin apod.? A že byste raději nějaké netradiční dárky. Proč ne, vždyť nabídka různých adrenalinových dárků pro muže i ženy je dnes tak bohatá, že si každý může užít spoustu zábavy.

Adrenalinové dárky pro muže mohou být skvělou formou relaxace

Vyhlídkové lety

Hledáte-li adrenalinové dárky, kterým byste obšťastnili své známé nebo třeba sami sebe, pak pro Vás máme pár tipů. Co zkusit třeba oblíbené vyhlídkové lety. Během nich poznáte z výšky svoje město a jeho okolí, netradiční pohled z ptačí perspektivy bude opravdu ohromující. Vyhlídkové lety si můžete zamluvit pro celou skupinu lidí. Délku letů obvykle agentury, které zprostředkovávají adrenalinové dárky pro muže i ženy, nechávají zcela na Vás. Letět tak můžete jen dvacet minut nebo třeba i hodinu. Vyhlídkové lety se dnes pravidelně pořádají v několika městech.

Vodní lyžování

Skvělou volbou pro netradiční dárky je také vodní lyžování. Milovníci vodních sportů jistě přijmou takovýto dárek s nadšením. Česká republika sice na první dojem nevytváří ideální podmínky pro tento adrenalinový zážitek, nicméně vodní lyžování třeba na Lipně či na jiných vodních nádržích je skutečně obrovským zážitkem, který je srovnatelný s vodním lyžováním na moři.

Netradičních dárků je samozřejmě mnohem více - kromě výše uvedených tipů to může být i třeba bungee jumping atd. Záleží jen na Vás, co si vyberete.

foto: adrenalinove-darky.cz

[Nahoru ↑]

Čtěte také...

Vydejte se na Jižní Moravu

Na Jižní Moravu se nemusíte vydávat pouze v létě, kdy vás láká možnost vykoupat se v pálavských vodách. Tato oblast je hojně navštěvovaná také na podzim, kdy začínají dozrávat vinné hrozny a vinaři začnou nabízet první víno.

Vánoční dárky s vůní chmelu

Vánoční dárky s vůní chmelu

Ti správní vánoční nadšenci už jistě odpočítávají dny chybějící do Štědrého dne a vánoční dárky mají minimálně vymyšlené. Drtivá většina však vůbec netuší, čím své nejbližší obdaruje a při představě, že už za pár dní by se měli vrhnout na nákupy, je


Wellness víkend Beskydy: Pronájem luxusních chat

Wellness víkend Beskydy: Pronájem luxusních chat

Přemýšlíte o tom, že byste spolu s přáteli vyrazili někam na dovolenou? A co takhle spojit několikadenní pobyt s wellness, a to dokonce na českých horách? Ideální podmínky k tomu najdete v Beskydech.

Tip na rekreační pobyt na Horské Kvildě

Tip na rekreační pobyt na Horské Kvildě

Plánujete dovolenou, na které byste zregenerovali a zároveň mohli sportovat? Pak pro vás máme tip v podobě ubytování na Horské Kvildě.